Η εταιρία Προϊόντα Όροι χρήσης Επικοινωνία
Αναζήτηση  
English
σκόνη πύκνωσης αραιών μαλλιών, αντιαλλεργικές μικρο ίνες κερατίνης σε σκόνη, πύκνωση των αραιών μαλλιών

Σκόνη πύκνωσης μαλλιών με μίκρο ίνες κερατίνης

Σύστημα με σκόνη πύκνωσης αραιών μαλλιών μόλις σε 30’’. Κατασκευασμένο απο 100% αντιαλλεργικές μίκρο ίνες κερατίνης που χαρίζουν το πιο φυσικό, τοπικό αποτέλεσμα στην πύκνωση των αραιών μαλλιών για άνδρες & γυναίκες. .


Ημιμόνιμο σύστημα πύκνωσης αραιών μαλλιών, με αντιαλλεργικές μίκρο ίνες κερατίνης, σκόνη πύκνωσης μαλλιών, για άνδρες και γυναίκες, σας χαρίζει άμεσα φυσικά, πυκνά μαλλιά! είναι 100% φυσικό, με την έγκριση απο τον εθνικό οργανισμό φαρμάκων και διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο!


Πως Δουλεύει


Οι μικρό ίνες φυσικής Κερατίνης, μαγνητίζονται από το στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών και αναμειγνύονται απόλυτα σταθερά με αυτά, δίνοντας άμεσα και φυσικά αποτελέσματα με εντυπωσιακή πυκνότητα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.


Σκόνη πύκνωσης μαλλιών απο την HAIRWAYS. Αξίζει να το δοκιμάσετε και θα γίνει σύντροφος σε καθημερινή βάση, ή για τις πιό ιδιαίτερες, σπουδαίες στιγμές της ζωής σας


SUPER MILLION HAIR ΜΙΚΡΟ ΙΝΕΣ ΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΡΑΙΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ
Σύστημα πύκνωσης αραιών μαλλιών 100% αντιαλλεργικές ίνες σε σκόνη, τοπική πύκνωση αραιών μαλλιών, για άνδρες & γυναίκες.
HEDCO COVER HAIR MICRO FIBERS
Σκόνη πύκνωσης μαλλιών συσκευασία των 8gr και 22gr. Σκόνη πύκνωσης μαλλιών, αραιά μαλλιά, κάλυψη αραίωσης μαλλιών, Ίνες πύκνωσης μαλλιών κερατίνης,


Βρείτε μας

Τηλέφωνα επικοινωνίας

23990.51008
23990.51018
23990.51010
23990.51030

DIAMANTOPOULOS BROS L.T.D.

30ο χιλ.Θεσσαλονίκης-Μουδανιών
Κόμβος ΒΙ.ΠΕ Λακώματος
Κάτω Σχολάρι - Τ.Κ. 57500 - θεσσαλονίκη


Login Υπενθύμιση κωδικού